dimecres, 18 de juliol del 2012

teatre grec



M'he assegut en el mateix lloc de trovada . Volía fer un apunt , per seguidament entrar als jardins . Pro l'apunt , ha sigut una aquarel.la de 28 x 38 . I després , un apunt de les mateixes mides .. i després un dibuix amb ploma i pincell d'aigua . Un altre día entraré als jardins !

8 comentaris:

  1. Com sempre, has aprofitat el temps fent uns magnífics dibuixos. De les aquarel.les m'agrada molt la segona per la seva espontaneitat

    ResponElimina
  2. Aleix, esta segunda como a la mayoría, es la que más me gusta. Pero, mucho. MUCHO!!
    Es distinto a lo que sueles hacer! Y...piensa el porqué!
    Me recuerda mucho a aquella que hiciste, hace ya mucho tiempo, en Can Deu de las Corts y que la guardo yo! Está hecha con la misma filosofía. Te dice algo?
    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Gracias amigos por vuestros comentarios . Definitivamente , me prodigaré más en la pintura espontánea . A todos nos cuesta soltarnos , en todos los ámbitos . Cuesta aprender que puedes sostenerte ,solo , sobre una bicicleta

    ResponElimina
  4. Celebro que tengas las cosas claras, Aleix. Porque tus pinturas rápidas son muy buenas!!

    ResponElimina
  5. Me voy a repetir como los anteriores amigos, pero la segunda es una acuarela limpia que has resuelto de forma muy valiente. El dibujo también muy bien, te felicito. Buen verano!

    ResponElimina
  6. Company de banc i de pintura, ya te comenté in situ lo que pensaba de la primera acuarela, un poco embarullada, la segunda muy espontánea y muy buena, el dibujo insuperable y la compañía formidable, que más se puede pedir en una mañana de verano.
    Abrazos

    ResponElimina
  7. Comentaris bonissims i encertats Afinat cor de cítics .
    P.D. A quasi tots , amic Goico, ens agrada la del mitg, i procurem cuidar-la.
    F.Font de Gayá.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.