dijous, 2 de desembre del 2010

Per inscriure's a la Marató TV3 /pintar a l'estació de França

7 comentaris:

  1. Els que vulguin de la colla anar a pintar a l'estació de França el dia 19 de desembre, s'hauran d'inscriure com més aviat millor. Per anar ràpid feu un e-mail a: tonicolomer@gmail.com — o a: jgoicou@gmail.com —indicant: NOM i COGNOMS / E-MAIL i TEL. personal.
    El format que accepten serà el de 35 x 24cms. per aquarel.la. Si som molta colla —i la colla dels dimecres en som— serà viable concedir-nos el pintar en col.lectiu. En Jordi Goicoechea o jo, l'Antoni Colomer, en disposar de la llista fariem la inscripció a la Galeria Paspartú.
    Vinga, animeu-se!

    ResponElimina
  2. Yo me apunto. Lo pasaremos muy bien!!
    Ahora mismo te paso mis datos.
    Seria muy importante saber si aceptarán un paspartú de 5 o 6 ctms. sobre las medidas que indican.

    ResponElimina
  3. Comentado con la galería, indican que la acuarela debe ir montada sobre un paspartú grueso, de medidas exteriores 32 x 43 cmts. los datos que se necesitan para la inscripción son:
    Nombre y apellido, técnica de la onra, correo elctrónico y teléfono. Los datos los tendriamos que tener antes del dia 10/12 para pasarlos a la galeria. os esperamos.

    ResponElimina
  4. a vere, jo portaria un dels meus "desplegables" 73x54, sense paspertú, plegat i lligat, actuuaria de forma que un cop desplegat es pogués penjar i exposar correctament, ja direu, estic en un inpàs fotudet, refredada, sense càmera, sense ordinador i amb mòbil nou que no m'aclara massa, no puc entrar al meu correu betasystem, no llegeixo correu gmail, us seguiré per aquí i espero dj per tenir l'ordinador qui sap com, déu n'hi do!!

    ResponElimina
  5. Als que us apunteu teniu que donar les següents dades: Nom i cognom, email, i teléfon, el podeu posar aquí.
    Teresa si fas un obra de la mida que dius ja està bé i serveix.

    ResponElimina
  6. gràcies, ara mateix compromisos familiars, no faré la inscripció, massa dubtes de poguer-hi ser
    tonet

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.