divendres, 17 de desembre del 2010

Van operar la meva dona el dimarts al matí Tot a anat molt be, i avui divendres li han donat l'alta i ja està a casa. Merces pel vostre interes. Que passeu unes bones festes.
Posted by Picasa

5 comentaris:

  1. M'alegra molt que tot hagi anat bé. Ja hauràs vist que, tot i la gresca i xerinola de l'esmortzar, tant la Mª Cinta com tú veu estar en les nostres converses i comentaris. Afortunadament els dos casos s'han resolt satisfactòriament.
    Una abraçada per tú i desitjos d'una recuperació ràpida per a la teva dona.

    ResponElimina
  2. Hola Antoni,
    Quina sort que tot ha anat bé. Quan vaig llegir el teu missatge, vaig pensar que era una casualitat, tots dos de guàrdia a l'hospital, per sort ja està passat.
    Jo vaig estar a Sant Pau, però la part nova no es massa artística per pintar-la....es molt millor la par vella, però per dins és més moderna.
    Bon Nadal i molts records a la teva dona.
    Cinta

    ResponElimina
  3. Boro me alegra que tu esposa ya este en casa, le deseo que se recupere pronto.
    Un abrazo

    ResponElimina
  4. Hola Antoni, repeteixo la meva satisfacció per que tot ha anat bé i ja esteu tots a casa, encara que la teva esposa estigui convalecent, pasareu millors festes que a Can Ruti, sobretot no li deixis fer el dinar,deixala que reposi i demostre les teves qualitats culinaries.
    Que ho paseu bé i que es recuperi del tot ben aviat.
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  5. Merces a tots pels vostres desitjos de normalització.Especialment per a la Cinta per trobar-se en circumstancies similars. Lluis,la cuina per a mi no és cap problema, el que m'emprenya molt es passar el "mocho".

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.