diumenge, 26 de desembre del 2010

NADAL DES D'UNA FINESTRA

Un dels dos esbossos fets a través d'una finestra. Enllaço amb el què ha comentat la Teresa Jordà en el seu post previ.
Realitzat sense comprovar el temps, ja que uns veïns de taula em vàren preguntar coses. Vaig calcular 40 minuts, és l'únic que he fet de tan llarga durada.
Després amb un parell de  minuts vaig dibuixar a la Teresa, cosa difícil perquè, quan treballa,  ho fa amb una activitat frenètica creadora, ràpida segons les seves idees que amb base ferma van  transformant uns papers i uns fils de seda en una obra seva. Dibuixa, pinta, trenca, busca l'agulla, tria el fil, cus, anusa, talla... i si fa falta torna a anusar i tallar. Aquí van dues ratlles, però que em van agradar perquè mostren el somriure que fa quan crea. Per a tu Teresa.

4 comentaris:

  1. Excel.lents dibuixos els teu, que s'associen a una mena d'Urban Sketchers made in Colla de Dimecres.

    ResponElimina
  2. aaaahhh!! que bé ens ho vem passar eh! gràcies guapa, tant pel reportatge com per la companyia i amb molt bona creació per part teva
    amunt nou any!

    ResponElimina
  3. Et felicito MªAntonia, els esbossos están bé no obstant la rapidesa. En el de la Teresa, has captat la seva personalitat i a més la fasomía s'esemble, cosa difícil perque tal com dius i que jo puc confirmar,perque com ja saps també ho vaig patir, ella no para un instant quieta, especialment quan treballa com en el teu esbós.
    Felicitats per el teu treball i per les festes!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.