dijous, 23 de setembre del 2010

Raquel Meller


Pot ser que em va sortir la vena folklòrica i em vaig decidir per fer aquesta font dedicada a la Raquel Meller. Seguint els suggeriments de l'amic Rafel he agrisat el fons de la casa que queda a contrallum, però sobretot, i més important, he reduït la figura de la cupletista, que m'havia quedat com una geganta. Espero que hagi millorat.
Paper Arches 300gra/m2, gra fi, mida 38x28cm.

9 comentaris:

  1. Si senyor! això és una altra cosa. Estem d'acord?
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Sí Albert mejoró mucho, eres una maravilla haciendo retoques.

    ResponElimina
  3. Albert, me gusta mucho, en un principio pensé hacerla pero después vi la iglesia y cambié,saludos,hasta pronto.

    ResponElimina
  4. molt millor que la que vaig veure!! felicitats

    ResponElimina
  5. Felicidades,Albert. te ha quedado una preciosa acuarela.

    ResponElimina
  6. Very nice paint of you and your blog is fun to read and see, I like very much your blog. Come take a look Teuvo images www.ttvehkalahti.blogspot.com blog and tell your friends Teuvo Photos blog, Thanks! Impossibly nice autumn to you. Teuvo Vehkalahti Suomi Finland

    ResponElimina
  7. Això ja está mes bé, Albert !! Es nota el retoc i que l'hi has fet cas al Rafael i l'aquarel·la ha millorat molt, abans quedava tot molt "enpastat" i ara ja té profunditat i es
    agradable de mirar. Jo estava al costat quan el Rafael et donava els seus consells i crec que t'hagués dit lo mateix. Seguint aquets consells notarás un gran pas d'ara en endevant.
    Felicitats !!

    ResponElimina
  8. Gràcies Rafel, Cristina, Jordi, Diego, Terèsa, Joshemari, Lluïs i aquest nou arribat Teuvo pels vostres amables comentaris. Això t'encoratja per a seguir endevant.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.