dijous, 23 de setembre del 2010

L'esglesia romànica de Sant Pau del camp, documentada des de l'any 912, dita així per restar fora de la segona muralla de Barcelona.
Paper Fabriano de 300grs, 27x35. Retocada a casa, seguint els concells d'alguns companys. Possiblement no hagi assolit el resultat desitjat.

10 comentaris:

  1. Molt bé Antoni, això va cada dia millor.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Una bona perspectiva de l'esglesia. Felicitats.

    ResponElimina
  3. ¡I sense "Royal Palet"!,Que te més mérit.
    Seriosament, us agraeixo molt els vostres comentaris, tant a traves d'aquest Blog com durant la tertulia en acabar la feina.(hora de la cervesa)

    ResponElimina
  4. jajaja amb la roial palet!! no et fa falta ni et convé, molta percepció realista! avanti
    tonetsssssss!!!! vaig arribar bé a pl.cat.gràcies!

    ResponElimina
  5. Mira que lo miro y remiro y no encuentro ningún motivo para criticártelo... Me rindo y te digo que te ha quedado una acuarela muy buena. Buena perspectiva y buena ejecución.
    Felicidades!!!

    ResponElimina
  6. ¿Molta percepció realista? Que més voldria jo saber fer alguna de les teves "virgueries". Celebro que arribesis sana i estalvi a pl. Cat. ¡com a millorat la teva orientació urbana!¡Recatonets!

    ResponElimina
  7. Como he dicho, anteriormente,los compañer@s teneis una parte muy importante del posible merito, procuro hacer caso de vuestros consejos, aunque me cueste aplicarlos. Abrazos. P.D.Joshemari encuentro a faltar un poco de caña.

    ResponElimina
  8. Et dic lo mateix que a l'Antoni Colomer, es una de les teves aquarel·les que m'agrada més, aquesta esglèsia Romànica es veu que va inspirar a tot-hom. Segueix així Antoni !!

    ResponElimina
  9. intentare seguir així,intentar aprendre de tots els companys/anyes.Abraçades.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.