dimecres, 29 de setembre del 2010

Badalona des del Pont del Petroli

Aquarel·la 27 x 37 cm paper Guarro estudi de 300 gr. gra fi.
Els components de Badalona de la Colla dels dimecres, avui, tot evitant possibles inconvenients amb el transport públic, ens hem quedat a pintar a la nostra ciutat, i hem triat el tema del Pont del petroli. La climatologia ens ha obsequiat amb un matí asolellat, només amb alguns nuvols juganers que de tant en tant amagàven el sol per uns instants, per retornar-li la brillantor al moment. Val a dir que els cinc assistents hem mantingut la tradició cervesera en un bar proper a l'estació del tren, a prop de la platja.
En primer terme es poden apreciar alguns elements de protecció, materials i munts de terra, de les obres de prolongació del passeig marítim de Badalona fins a Sant Adrià que per fí sembla que ja han començat i que precisament han estat noticia a la prensa d'avui.
Nota afegida 30/9: Recollint el comentari d'en Lluís Montañà, he fet de nou la fotografia de l'aquarel·la, aquesta vegada a l'exterior amb llum natural, de manera que els colors són més propers a l'original que l'anterior. Aquest és el resultat: la influència dels blaus no és tan escandalosa, i els matisos són més evidents.
Gràcies Lluís.

8 comentaris:

  1. Rafael, ja t'he dit que m'agradaba en directe, però la foto no sembla gens a l'original i no l'hi fa justície, t'ha quedat molt blava. No podríes fer una copia més encertada de color perqué els que no han vist l'original puguin disfrutar més d'aquesta aquarel·la tant maca ?
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Ma Antònia, tenim ganes de veure't, a veure si és aviat.
    Tens raó Lluís els blaus de la foto han sortit massa blaus i no sé com donar-li el color real. Ultimament no m'hi aclaro gaire amb els colors de les fotos. Demà la tornaré a fer amb llum del dia, a l'exterior, a veure si em surt millor.
    Moltes gràcies Eduard, ara a veure si quan la modifico no t'agrada...

    ResponElimina
  3. Fantàstica Pujals!! excel·lent aquarel·la!! molt bona
    tonets

    ResponElimina
  4. Hola Rafael, ja ho saps, ha estat una bona diada,
    el resultat: aquesta bonica vista de Badalona
    "sur mer" que has fet, ENHORABONA!

    UNA ABRAÇADA!

    ResponElimina
  5. De las mejores que te he visto! Me gusta un montón!!
    Se ve que el aire de Badalona te suben las facultades y haces unas acuarelas fantásticas. Recuerdo también otras!
    No sé si has cambiado de foto o es la que criticabais, pero como no he visto el original tengo que decirte que no le veo ningún fallo de tonalidad. Perfecta!
    Felicidades.

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots, és bo tenir els amics a prop, animant-te a seguir endavant.
    Una abraçada i tonets a tots i a totes.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.