dijous, 30 de setembre del 2010

29-S. Els de Betulo, amb poques baixes i totes elles justificades, Al Pont del Petroli. A reveure .
Posted by Picasa

8 comentaris:

  1. Et felicito Antoni, la foto l'ha enfosquit una mica però está bé.
    Estavas molt bé a sota l'hombra d'aquells arbres que aquí no es veuen, jo també com ja saps estava a sota del que surt a la dreta de la teva aquarel·la (per poc no hi surto) i també ho vaig passar molt bé amb el bon dia que varem tenir.

    ResponElimina
  2. prou que es veu que tots us ho veu passar d'allò més bé! boirines ben enregistrades icolors d'arbres molt cuidats, felicitata amb tonet inclós

    ResponElimina
  3. Anda, anda los Baetulençs, os lo pasasteis la mar de bien.
    Tendrías que hacer otra que fuese la segunda parte a la izquierda donde se vea mar. Así juntas, quedarían muy bien. Está bien, pero le falta mar. No me pegues, cuando nos veamos!!!!!
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Lluís, si no surts a l'aquarel·la, es degut a que en el precis moment vas canviar l'ubicació del teu cavallet per aprofitar l'esquifida ombra de l'esqualit arbre que teniem devant.Abraçadas.

    ResponElimina
  5. Teresa, com be dius ens ho vam passar quasi tant be com altre dimecres, aixo sí, trobant a faltar molts companys/nyas.que per culpa dels serveis minims no vam poder estar junts.Merces pels comentaris de les boirines.Els arbres ben cuidats,es mérit de l'ajuntament. Tonassos.

    ResponElimina
  6. ¡Hola Joshemari! A mi izquierda había el arbolito que me protegía del "lorenzo" que deu ni dó como picaba,Dicho arbolito no me dejaba ver el bosque, digo el mar. Además al otro lado del arbolito existe una ducha, en la qual de vez en cuando se acercaba alguna señora o señorita en top-les, (y posiblemente en huelga).Camuflado detras del arbol y mirando en aquella dirección, igual ma confunden con algun "voyeur".Otro dia ya pintare el resto del mar.De todas formas,de esta manera me ahorre de pintar cantidad de Pont der Petroli.

    ResponElimina
  7. Vale! vale... lo de la señorita, me convence!!!!
    Habrás hecho algún apuntillo en tu libreta? Ya me lo enseñarás!

    ResponElimina
  8. Bien, te enseñare el apunte.Hasta el miercoles.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.