dijous, 2 de març de 2017

A l'Espanya Industrial.. hi treballava la Catalunya Obrera.


Vista de la Plaça, on reposa el Drac... El Llac on es va apareixer el Drac,
per primera vegada.

13 comentaris:

 1. Puff era un drac màgic que vivia per Terrassa...Si ho feu tan be, jo plego!!!

  ResponElimina
 2. A tus originales trabajos unes la espontaneidad y la búsqueda, muy interesante en ambos casos. El que busca encuentra. Picasso decía " Yo no busco, encuentro"
  Muchos abrazos

  ResponElimina
 3. Soc un admirador de la teva feina. M'agrada particularment la primera. Delicadíssima!
  Eduard

  ResponElimina
 4. Molt bé! Sobretot la segona. Bon color i bona mà.

  ResponElimina
 5. Joan Mª: Molt bé Sr. Font de Gayà. És com sempre vas abocar el teu esperit a la teva obra.

  ResponElimina
 6. Sr. Fernando, ultimament pintes temes amb tractament totalment diferent i no sé dir-te quin m'agrada més, la primera que fas rapidament amb colors suaus, pero que enamora, i la segona amb un primer pla, amb molta de color i uns reflexes que enlluernen. "Quanta sabiduria corre per Terrassa".
  No sabia que també parles el frances.

  ResponElimina
 7. Fernando, que hem de dir! Que m'encanta aquesta pinzellada àgil i segura sense cap marge pel dubte. Molt bo el tractament de l'aigua de la segona. Enhorabona!

  ResponElimina
 8. tens moltes tecles artístiques , Fernando ! Aquestes dos , ben diferents pro igual d'esveltes .La una amb delicadesa , l'altra , amb rotunditat

  ResponElimina
 9. Las dos muy buenas, la primera del drac saliendo la gente por la boca muy bien dibujada y pintada; la segunda -también muy buena-, me recuerda las tapas de aquella novela de nuestra juventud "Los cipreses creen en Dios" de JM Gironella.

  ResponElimina
 10. En la primera muy bien captada la explanada, sus gentes y la estatua. La segunda con un colorido impresionante y unos reflejos del agua perfectos.

  ResponElimina
 11. Fernando, veient la teva obra es queda un sense paraules i no pot més que tornar-hi una i altra vegada per contemplar tanta i variada bellesa i, a més, els novells comencem a entendre de veritat què és l'art. Gràcies per les teves lliçons!

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.