grec

dijous, 19 de maig de 2016

ARROS CALDÓS de GALERA , ( molt bó )

Per fer aquest plat fa falta
Una Galera del tipus JEROMÍN...


uns cossos de Cranc Reial,
1/2 Quilo de llagostins de Lepanto
i unes gambes de Viola...




posem la Galera en una cassola gran,
la cubrim d'aigua fins a la meitat,
quan comenci a bullir
afegir els cossos, els llagostins i les gambes,
fer-ho coure lentament... i quan
vegeu que la fusta de la Galera ja es tova...
JA ES POT EMPLATAR !!!

(Deu us agafi confessats) 

17 comentaris:

  1. Con lo bien que pinta mi niño, déjalo solo, solo pintando, que el salero
    lo pone el amigo Fernando.
    Muchos abrazos

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  2. Sr, Fernando, JEROMIN o DON JUAN DE AUSTRIA, ahuria estat encantat de tenir-t'he a la GALERA per fer l'arros, pintar el barco , o remar a la bodega ... però segú que hauria estat encantat de conixer.Ets que fa mitja hora que no paro de riure.
    Ests únic , felicitats

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  3. Ets un atrevit! mira que triar el barco gros y per la popa...A mi em feia por mirar-lo! T'ha quedat millor que al natural. Lo de la boque ja es de professional.

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  4. Una mariscada de "cheff CRAnK". Llàstima que el sutge que en surti no permeti calafatar el buc per botar-lo de nou. Fins i tot trobaríes voluntaris per fer de galiots!

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  5. Iba a comentar el encuadre, la composición, que si la sección dorada y... es que contigo no puedo, me entra la risa tonta.

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  6. A mi també!! Però de conya en conya vas fent les teves petites grans obres!

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  7. Com es nota la ma del Cheff! Quina bona pinta que fa el plat!! Per sucar-hi pa!!!

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  8. que cachondo eres no se si me gusta mas tus comentarios o tus pinturas me apuntas como comensal

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  9. que cachondo eres no se si me gusta mas tus comentarios o tus pinturas me apuntas como comensal

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  10. Si cocinas la mitad de bien que pintas optarías por las estrellas de Michelin!

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  11. Con esta galera, Colón hubiese descubierto New York y ahora tendrían como plato nacional la caldereta de tu receta, llena de color y sabor como tu la has pintado. Veo que la Hilaria y el Trump lo están esperando.

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  12. La primera un gran encuadre con un colorido magnífico y muy descriptiva y dinámica. La segunda casi lo mismo salvo que el cangrejo ya no tiene dinamismo ( el pobrecito).

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  13. Eres un travieso, con buenos colores, buen dibujo y mucha inventiva!!!

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  14. Joan Mª: A part de la magnífica aquarel.la veig que paral.lelament tens coneixaments culinaris que també és un remarcable art.La pròxima especialitat pot ser bomber o comadrona.......... Qui lo sa¡¡¡¡¡



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  15. Magnífica la galera, i gràcies per la recepta!

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  16. Ja que ens convides a aquest gran festí. Cal degustar-la lentament, escurant cap i potes. Per després digerir-la, tot esperant el cant de les sirenes

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