dijous, 22 de gener del 2015

"MERCAT NOU"




9 comentaris:

  1. M'hauràs d'explicar aquest canvi de gamma del mateix paisatge. Has fet dos dibuixos bessons amb lleugeres diferències? Has retocat la gamma a l'ordinador? Ets molt treballador.

    ResponElimina
  2. Jo no sé si m'equivoco o no, però diria que és la mateixa aquarel·la fotografiada, la primera sense rebre directament la llum del sol i, la segona, amb el sol a pleret. Ho vaig provar la setmana passada i em succeí quelcom de sembalnt. En tot cas l'autor, el Bueno ens decobrirà l'enigma.Val a dir que ambdues són fantàstiques ja que el tema és d'allò més irrellevant i el resultat està a la vista. Els tres personatges de l'esquerra no son tals, ans ànimes del purgatori que pul·lulen per Sants.

    ResponElimina
  3. Baetulenç, está muy bien esa acuarela pero creo que en toda esa pared blanca deberías haber inventado algo. Sustituirla por otra cosa, sean jardines o unas cuantas ninfas paseando, como le hubiese gustado al inquisidor...
    Un abraç bretón.

    ResponElimina
  4. Hola Francesc, la trobo molt interessant, tirant endavant un tema molt difícil, ho has resolt de forma immillorable, Molt bé !!!

    ResponElimina
  5. Hola, és la mateixa amb un petit cambi de d'ombres al centre i també amb l'ajud del filtres del "Mac" però he volgut presentar la variant per fer comparatives, m'ha fet gràcia. A TOTS UNA ABRAÇADA COMPANYS

    ResponElimina
  6. Molt bona Bueno, bonissima, no i ha dubtes de saber de qui es. Felicitats!!!

    ResponElimina
  7. Joan Mª: Un brillant exercici molt entonat. Felicitats¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.