dimecres, 14 de gener del 2015

Cruïlla Gran Via-Rambla de Catalunya

paper Arches 18x26 300 gr/m2
Un cop més hem pogut gaudir d'un matí esplèndit, amb bona companyia i amb un solet que convidava a pintar. Manolo, t'he fet cas  i he provat de fer la foto al sol. Jo diria que la primera és més fidel al color de l'original. S'admet tot tipus d'opinió

8 comentaris:

  1. Has fet bé: posar-te a pintar al sol, solet... i fer aquesta aquarel.la esplèndida. Això que comentes de "la bona companyia i el solet que convida a pintar" és ben veritat. Per això tenim aquest magnífic grup de "La Colla". Jo, hi ha dies que no tinc ganes de pintar, però sí que tinc ganes de trobar-me amb el grup d'amics. Sempre, sempre passo un bon matí.

    ResponElimina
  2. Com deia aquell..."siempre positifo, nunca negatifo". Hem de mirar d'agafar-nos les coses amb aquest ànim. Gràcies.

    ResponElimina
  3. Xevi, has logrado una excelente acuarela y acertada perspectiva; con esa fuente en primer término que la da fuerza y agrada a la vista. Un abrazo

    ResponElimina
  4. Una gran aquarel.la pintada a " Pleno Sol".Jo era radera teu a l'ombra.
    felicitats

    ResponElimina
  5. Manolo Goico: Gràcies per lo de bona companyia, doncs era el que estava més a prop! Crec que la foto no fa justicia a la excel·lent aquarel·la que vaig veure que feies. Has probat de fer les fotografies dels quadres al sol? Jo ho fai i milloren un munt!

    ResponElimina
  6. Ambas acuarelas, aunque parezcan distintas, está muy bien hecha. La segunda, fotografiada al sol, creo que suelen mejorar, pero luego en el ordenador, has de darle un poco de contraste y bajar el tono, porque el sol las aclara demasiado.

    ResponElimina
  7. Magnífica acuarela. Creo que en la primera versión quedan mas contrastados los "toques" de acuarela. En la segunda versión la luz iguala mucho los tonos, pero creo que el color general es más real el segundo más luminoso.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.