dijous, 3 de gener del 2013

Placeta del Roser



Calia trobar un lloc al sol, i calia "veure el tema" o sigui imaginar l'aquarel·la acabada i com t'agradaria que fos. El que surt al final no sol ser la idea però almenys orienta on vols anar a parar.
En aquest tema estava preocupat per reservar unes fines línies de llum en el edifici -llum que entrava molt lateralment a les 10 h.- però que tota la façana, tan frontal, fos equilibrada i tingués una claror indirecta. Al final, treballant en mullat i amb l'aigua que no entén de línies, res de reserves ni rectes. La claror i la profunditat m'agraden però les línies de llum de l'edifici estan afegides amb opac, i pel que fa a l'equilibri, un cop a casa, encara he marcat amb regla i llapis sèpia alguns traços que ballen.

Salutacions a la Colla, a l'espera de quan podrà haver-hi una altra ocasió...!

4 comentaris:

  1. L'hagis fet com l'hagis fet, t'ha quedat molt be. Amb les esquerdes i taques de les pareds i els rajos de llum que les il.luminen.

    ResponElimina

  2. Me gusta mucho Carlos,el color,encuadre,la luz y la sensación de frío que da,un abrazo.

    ResponElimina
  3. Carlos, me gustó más cuando lo vi al natural. Cuando me lo enseñaste en el bar. Está bien aunque algunos elementos siguen con su particular "baile".
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Gràcies Teresa i Diego per l'encoratjament.
    Joshemari, se constata lo dicho: es más fácil arreglar lo de los otros...
    Abraçades!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.