divendres, 7 de desembre del 2012

Una de les jornades més agradables amb la COLLA, bon dia(una mica fred) bona companyia, un dinar de germanor multitudinari,en un lloc adient. Felicitats als organitzadors ¡a reveure!

Felicitats i moltes gràcies pel retrat, Quim" l'Anonim" Una forta abraçada d'en Boro. Ens veurem abans de Festes,¿oi?

20 comentaris:

  1. boro, em fa il.lusió veure la teva obra, d'una lluminositat i fredor extraordinària, el contrast entre les difoses figures de fons i el toc de força del primer pla, així com les ombres, produeixen un magnetisme d'excel.lent qualitat
    amunt boro! a per moltes més l'any 13!!
    tonets

    ResponElimina
  2. Felicitats!! Boro. Has hecho tu mejor acuarela de este año!

    ResponElimina
  3. Estoy totalmente de acuerdo con lo que dice Raimundo!!! Boro, ésta es tu mejor aportación la final del 2.012! Te felicito. Encima ese retrato que te ha hecho Quim es fantástico.
    Amunt!!!!

    ResponElimina
  4. Gracies Boro, els elogis dels altres mels faig meus i afageixo que les gelosies del pont son fantastiques a més de que son dificilissimes. El home del primer plá està inmillorable!! , molt bé que l´`esquena es fongui amb la de l´altre home, aixins no queden aillats. Molt bé també la llum esquitxada a la pared de la dreta. A l´esquerra el joc de pareds es perfecte: paret fosca amb silueta esplicativa, pared clara sense distraccións i pared de mitg tó que es fón amb el pont; l´arcada del sota pont perfecte, no massa fosca que et vingui a sobre, no massa clara que no s´entengui. El colorit creible, encara que diuen al meu poble que el vert amb el blau fá papau. No se que vol dir papau, peró jo per si d´acas miro de no possar-los massa junts.
    (La meva dona m´ha dit que et digui que si ja saps la cosa de les cames fosques i clares, i ja ho has aplicat a tres figures, perque no ho has aplicat a la parella de la dreta? La meva dona sempre te ganes de tocar lo que no sona, no li facis cás, t ´ha quedat extraordinaria ).
    Ja ting el dibuix per fer-la jo tal com et vaig dir. A veure que em surt.
    Una abraçada. Quim M

    ResponElimina
  5. M´he deixat de dir una cosa i perdoneu si m´allargo: les ombres no es sumen, aixo vol dir que un home al ombra no te ombra. Feu la prova alla on sigueu amb una taula. Posseu la má a sota la taula y no veureu l´ombra de la má, posseu el que vulgueu, el cap, les cames, la panxa...res no fará mes ombra que la de la taula. Ara bé , si per necesitats compositivas es necesari possar ombra, la posses i tan panxo. Salutacions .

    ResponElimina
  6. MAGISTER DIXIT ERGO VERITAS EST.
    Amic badaloní Antoni Boronat: A la teva MAGNÍFICA aquarel-la,
    es veu perfectament com tú mateix (el personatge amb gorra i tabardo blaus)
    un cop ja t'has crusat amb la nostra coneguda PARELLETA (ja un xic més enrera)
    vas decidit cap a la catedral, a ven segur a parlar amb el Cardenal per posar
    fil a l'agulla pel seu esdevenir, si surt bé, que sigui enhorabona.
    A tots els companys, i companyes de la COLLA, segur que ens agradaría acompanyarte
    en un moment tant senyalat i emotiu.Tots vindríem mudats i estorinats,
    les nenes de la secció femenina segur que a més d'una l'hi escauría de marevella
    un sombreret. A la sortida us posariau a les escales de la Catedral i allí tots
    pintaríem una aquarel-leta en record del día,i així quant tingueren un infantó l'hi
    ensenyarien tot dient, mira, dolçura nostra,quin quadrets més macus varen pintar
    els tiets i tietas de la COLLA el día del nostre casament, envials'hi un petonet a tots,
    t'estimen tant !!!!, pobre gent son tant macus !
    Ara a la sortida del casori no et lliuraríes de convidar-nos a un bon ÁPAT, que podríes encarregar que s'en cuidés el JOSHEMARI, garantía segura,podriem anar a fer-ho a can COLLERETES.
    Escolta , tinc l'arrós al foc i tinc por de que s'agafi, ja t'ho acabaré d'explicar
    una altre estóna. Fins un altre dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me apunto a "can colleretes" (Can Culleretas)!!!!!
      VIVAN LOS NOVIOS!!!!

      Elimina
    2. NO LO HAS PILLADO?..
      COLLEROS i COLLERAS. COLLE-retes . VALE TIO ?

      Elimina
  7. ¿Pero que ha pasado hoy en la Colla? Tanta inspiración me tiene asombrado, Boro, has conseguido una gran acuarela, !Animo y a seguir por este camino!
    Abrazos fuertes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que conste que no tienen nada que ver con el resultado, los efluvios del vino bebido durante la celebración. Que conste otra vez. Abrazos Domingo.

      Elimina
  8. ¡Estimats companys "comentaristes"! Teresa, Raimundo, Joshemari, Quim, Fernando. Com podeu suposar m'afalaga molt que us agradi la meva aquarel·la i que unanimament, la considereu la millor que he pintat aquest any, peró no calía que corres massa per aconseguir-ho, espero que no sigui una rara avis. Per cert, que la he estat remirant després dels elogis per intentar veure tanta excel·lencia, he vist un detall que cap de vosaltres m'ha comentat. La celebre parelleta passa per la confluencia del carrer de sta.Llucia el qual projecta tanta o més llum que la que arriba de la plaça de sant Jaume, i només els hi he possat ombra en aquest sentit ¿ s'ha de posar també a la dreta de la parelleta?

    AVIS I NUVIS PUJAN A OMNIBUS GRATIS

    Feu el favor de deixar tranquila a la parelleta, que facin la seva vida, tot arribarà. Fernando a quina secció femenina et refereixes? A més de la poesia veig que també et va la prosa, si et descuides fas una nova versió del Tirant lo Blanc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡¡ No la toquis !! , no sé si s´ha de possar l´altre ombra o no, hi ha un moment que cada taca de més es un envit al fracás. Hi ha un americá que diu que a la aquarel.la li agrada la inperfecció. Dels altres ens agraden les aquarel.les bojes i nosaltras les volem fer amb seny. Amb seny s´ha de preparar. Després de la primera taca: pam pam pam i pam i no es toca mes. ( jo llenso el aigua de seguida y "muerto el perro muerta la rabia" )
      Ja ting la replica feta. Ja la veurás, he suat sang. ( I no he possat l´ombra que dius...)

      Elimina
    2. La volía tocar, peró despres de tot lo dit no m'atreveixo. tinc ganes de veure-la. si la pujes al blog no tinc res a dir. A reveure.

      Elimina
    3. La secció Femenina son les nenes AQUAREL-LITES de la COLLA

      Elimina
  9. Antonio, a tot lo que t´han dit no puc afegir res més. Crec jo també que es una de les teves millors aquarel.les. Endavant. A

    ResponElimina
  10. Mercés, Antonio, si és aixi quelcom de culpa tindràs tu. A reveure.

    ResponElimina
  11. He vist la teva aquarel.la... i el teu retrat. L'aquarel.la, una de les millors que t'he vist; el retrat, només per dir que ja has passat a la posteritat. Bon Nadal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies, Antoni, si de cas algú ha de passar a la posteritat, serà en Quim que va fer-me el retrat, ¿oi que sí? Abraçades.

      Elimina
    2. Qui s´en recordaría del Papa Inocecio XX si no fós per el retrat que li va fer un tal Diego no se qué. Troppo vero, va dir quán el va veure: massa veraç, se li veia el anima i ell no ho volía. El Diego equell pintava molt bé. Casi tant com els nostres Diegos. Una abgraçada.

      Elimina
  12. Refurull amic Boronat,
    que rebé que ho has pintat.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.