dissabte, 13 de juny del 2015

NUESTRO AMIGO MARIANO, NOS ACABA DE DEJAR...


Mariano, entre Aleix y Diego

Me acaban de comunicar que nuestro amigo y compañero de la colla, Mariano, asiduo desde sus orígenes a nuestras salidas de los miércoles,  acaba de fallecer.
No hace mucho tiempo, nos acompañó en nuestras salidas y muy recientemente me enteré de que se hallaba enfermo, pero jamás supuse que estuviese grave. Pues, por desgracia, ya no nos acompañará más en nuestras salidas.

Su cuerpo estará en la capilla ardiente de Sancho de Ávila a partir del domingo y el funeral se celebrará el lunes a las 13 horas.

Que descanse en Paz.
Desde estas páginas los amigos de Mariano acompañamos en el sentimiento a su familia.





23 comentaris:

  1. Mariano,
    Sempre et recordaré com quan ens vèiem, carinyos, atent, molt participatiu i amant de l'aquarel·la, allà on viatgis siguis feliç
    tonets

    ResponElimina
  2. que sepas encontrar el camino de la paz y el descanso, a dios amigo.

    ResponElimina
  3. Amigo desde hace muchos años, ena persona entrañable, lo recordare con mucho cariño

    ResponElimina
  4. Un gran compañero, muy discreto. Lo recordaré con estima. Siento no poder ir a despedirlo hoy, mi mas sincero pésame a toda su familia.

    ResponElimina
  5. Un gran compañero, muy discreto. Lo recordaré con estima. Siento no poder ir a despedirlo hoy, mi mas sincero pésame a toda su familia.

    ResponElimina
  6. Entranyable, discret, enamorat de l'aquarel.la. Sempre amb una paraula amable. Descansa en oau, et trobarem a faltar.

    ResponElimina
  7. Mariano,quan has arrivat a la glória, has vist rés bonic per pintar ?....
    Guardans lloc, aviat estarem, de nou junts, i farem sortides.

    ResponElimina
  8. El meu condol a la teva familia, Mariano, descansa en pau.

    ResponElimina
  9. Siempre me pareció un tipo elegante en el trato y de una amabilidad extraordinaria.
    Mando mis respetos a su familia.

    ResponElimina
  10. Mariano, ya eres historia y siempre te recordaremos. Mi más sentido pésame para su familia.

    ResponElimina
  11. Tan detallista. Sensible i gran observador. Amable i apassionat conversador. També irónic i inteligent. Obstinat per la pintura . Amb la curiositat per totes les coses dels permanentment joves .... Et trobaré a faltar molt Mariano

    ResponElimina
  12. Joan Mª i Àngels: Estimat company t'anyorarem molt. Allà a on estiguis segueix pintant¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  13. Acabo d'assavantar-m'he ara, quant he mirat el blog per mirar a on anavem aquest dimecres, m'ha sorprès perque no savía ni que estava malalt, era una persona molt discreta, amable amb tothom...lo que es diu una bona persona. Et trobaré a faltar a la colla, Mariano, descansa en pau..!

    ResponElimina
  14. Descansa en pau. Un record a tota la familia.

    ResponElimina
  15. No fa gaires dies que vaig pintar amb ell al costat a l'arc de triomf. Em va explicar que havia estat guàrdia urbà i altres coses de la seva família. Una persona molt entranyable. Ni de lluny sospitava que estava malalt. Descansa en pau.

    ResponElimina
  16. La familia agradece todos estos comentarios (los hemos leído allí mismo)
    Podéis aprovechar para escribir todo aquello que sentís de nuestro buen amigo Mariano, porque su familia, ha dicho de que van a guardar como un buen recuerdo, todos estos comentarios.
    Su familia nos transmite un fuerte abrazo a todos los de la colla.

    ResponElimina
  17. Noi!! Precisament, el dissabte l'amic Eduardo em va dir que el Mariano estava malament... i avui, dilluns a la tarda, en obrir el Blogg, m'he quedat fotut amb la notícia. No he tingut ni temps d'anar al funeral d'aquest matí. El meu més sentit pésem a la família.

    ResponElimina
  18. M'ha caigut com una llosa, la notícia de la mort d'en Mariano. Des dels començaments de la Colla que m'havia habituat a la seva presencia i disfrutat de la seva amistat. La seva senzillesa i bonhomia, junt amb una conversa amena el feinen l'amic de tots. Descansi en pau l'amic Mariano Labraña. Et recordarem per sempre.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.