dimecres, 4 de febrer del 2015

La plaça Masadas (barri de Sant Andreu)


Avui feia, si se'm permet l'expressió, un fred de "colló de mico". Ens hem trobat uns quants de la colla no sé si dir-ne valents o eixelebrats. Sort n'hi ha hagut de la bona companyonia per escalfar l'ambient perquè les estufes "made in China" més que escalfar, refreden. He fet una correcció a la primera aquarel·la perquè l'amic Carlos m'havia fet notar que hi ha via una distorsió de perspectiva entre la primera coumna i les altres. Aprofito per agrair-t'ho. No és pas que tingués la gosadia d'emular les distorsions arquitectòniques d´Escher.

8 comentaris:

  1. No t'has quedat a fer el vermutillo però veient la inclinació de les finestres diria que t'has avançat als seus efectes. Però com que ets un crack inclús en aquests casos lo teu sempre té gracia.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Aquests últims treballs van perdent detall en favor d'unes bones i netes taques. M'agrada.
    La columna més propera sembla no seguir l'alineació de les altres, serà efecte de la foto?

    ResponElimina
  3. Hay un engaño digno de las perspectivas de Escher en el arranque del primer arco y el apoyo siguiente... Es una perspectiva imposible. Apelando al joven manos de tijera, quedaría salvado el error... Muy buen trabajo!

    ResponElimina
  4. Com que ets un dels "herois de la jornada freda" (sigui amb vermut o sense), et felicito per la teva presència i de "l'aquarel.la del dia dels boigs".

    ResponElimina
  5. Una bonita acuarela con inclinaciones que pienso que debe ser de la misma foto. Bonitos colores. Y frío... de qué frío hablas?

    ResponElimina
  6. Dos buenas acuarelas con aclaración incluida
    ya es un gran mérito salir a pintar con un día así.
    Un buen abrazo

    ResponElimina
  7. Dos acuarelas muy buenas, con dos tonalidades muy deferentes. Los posibles errores con respecto a la realidad o de perspectiva, no creo que sean significativos en la calidad del trabajo, si se trata de materializar una impresión del lugar y no hacer una simple reproducción fotográfica.

    ResponElimina
  8. Dos acuarelas muy buenas, con dos tonalidades muy deferentes. Los posibles errores con respecto a la realidad o de perspectiva, no creo que sean significativos en la calidad del trabajo, si se trata de materializar una impresión del lugar y no hacer una simple reproducción fotográfica.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.