dimecres, 21 de gener del 2015

Carrer D’antoni de Capmany, (Barri de Sants) Enmig curiós ascensor que no se exactament a on puja, a la dreta el formigó que separa l'Estacion de Metro Mercat Nou i les vies de Renfe, Paper Arches 300gr 41x31 .... Al final he afegit un personatge més proper per donar-li més profunditat i no centrar tot en un sol punt de fuga (Encertat consell de Quim)


13 comentaris:

  1. També saps treure suc de les pedres. El tractament que li has donat supera les possibilitats intrínseques del tema.

    ResponElimina
  2. Bien Miguel! Has logrado componerla a pesar que el tema no es muy atrayente. Me imagino el frío en ese lugar. Un abrazo

    ResponElimina
  3. Estàs agafant un estil molt propi i personal molt interessant. M´agrada
    En les figures el angle de les espatlles es contrari al angle dels malucs. Si li dones el mateix angle la cosa no funciona i la figura perd el equilibri. Les figures necessiten sempre una mica d´ombra a sota les cames, encara que no faci sol. No es bo que siguin tot homes de la mateixa constitució i amb els mateixos vestits i tots venint cap el observador.
    Tot això son petites coses. Lo gros està molt be. Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Quim per els teus consells, els tindré presents com sempre, el camí és molt llarg i les ajudes sempre s'agraeixen, fins aviat.

      Elimina
  4. Original composición con lo que se demuestra que en cualquier lugar, se puede hacer una buena acuarela y... ésta lo es!
    A veces perdemos el tiempo buscando una composición que guste... Miquel nos demuestra aquí, que de un objetivo, incluso ingrato, puede salir una excelente acuarela.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  5. Muy bien Miquel, tiene mucha fuerza, me gusta.

    ResponElimina
  6. Mot bona aquarel.la, crec que ultimament pintes amb colors més potents i contrastacs que juntament amb una bona composició crean pintures excelents.
    Felicitats

    ResponElimina
  7. Hola Miquel, me gusta mucho el estilo de tu pintura, especialmente por la fuerza que tiene. Saludos y hasta la próxima!!

    ResponElimina
  8. Muy buena tu acuarela, con gran composición, color y dibujo, y sobretodo con mucha fuerza y contundencia.

    ResponElimina
  9. Joan Mª: Has ben aprofitat el viatge des de Barà. Estupenda aquarel.la¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  10. Estos oscuros que pones en tus acuarelas le dan mucha fuerza y personalidad, me recuerdan a un impresionista francés -ahora no me sale el nombre- del 19. Me gustan.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.