dijous, 29 de desembre del 2011

Sant Adrià

Sembla un riu net i transparent i resulta que es el riu Besós, tú. Els miracles (o les trampes) dels pintors. Molt bon any a tots i fins la tornada. Antonio.

12 comentaris:

  1. Jo!!! Antonio me haces hacer horas extras haciendo comentarios, me hace daño la boca y los ojos de ver tanta belleza, te felicito por esta joya, felicidades y un buen año 2012

    ResponElimina
  2. SR hay que llamarte señor despues de esta oba de arte, felicidades maestro

    ResponElimina
  3. Antonio, con tu acuarela demuestras que cualquier lugar tiene su espacio para sacar una buena acuarela. El reto es del acuarelista y tú sales siempre victorioso. Te felicito!
    Feliz año 2012.
    Un abrazo

    ResponElimina
  4. Antoni, aquesta aquarel-la es SUPER!!,amb aquesta obra, demostres que no es necesari pintar lo que veus amb els ulls de "fora", es més important fer lo que veus amb els de dintre teu, fent volar l'imaginació. Et felicito mestre !!

    ResponElimina
  5. Está vist que quan el pintor es bò no hi ha temes
    dolents.Com sempre t'ha quedat una aquarel-la molt
    bonica. Felicitats.

    ResponElimina
  6. Está vist que quan el pintor es bò no hi ha temes
    dolents.Com sempre t'ha quedat una aquarel-la molt
    bonica. Felicitats.

    ResponElimina
  7. Antonio, un afectuoso saludo y mis felicitaciones por tu magnífica acuarela que según lo que dices corrobora lo que ya he comentado en otras ocasiones: "La Naturaleza no es artista, el pintor sí y a el le cabe el que así lo sea". Tu lo consigues en cada obra, superas al modelo.
    Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  8. Es cierto. esta acuarela es una verdadera joya!!

    ResponElimina
  9. Es cierto. esta acuarela es una verdadera joya!!

    ResponElimina
  10. Cop de barret per l'aquarel.la i molt bon any nou.

    ResponElimina
  11. Gracies a tots i perdoneu si no os contesto un a un. Ja sabeu que "yo y mi ordenador no acabamos de ligar", pero aquests comentaris vostres no puc deixar de valorarlos com a estímul personal per intentar millorar una mica més. Molt bon any i una abraçada a tots.

    ResponElimina
  12. Gracies a tots i perdoneu si no os contesto un a un. Ja sabeu que "yo y mi ordenador no acabamos de ligar", pero aquests comentaris vostres no puc deixar de valorarlos com a estímul personal per intentar millorar una mica més. Molt bon any i una abraçada a tots.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.