divendres, 16 de desembre del 2011

Port Olimpic













Per pintar al Port Olimpic , passe com el dit "els arbres no et deixen veure el bosc" . Es una mica complicat extreure's en pintar un sol o dos barcos , perque tots estan molts junts , gaire be amontegats . Vaig fer una aquarel.la i un apunt ràpit sobre llibreta .







Al costat de l'Antonio Borreguero, com a mestre que el considero , no solsament aprens pintura sino dites i proverbis de sabis : el dimecres va dir " "lo mejor es enemigo de lo bueno" . Perfectament aplicable a l'aquarel.la : vols fer millor una bona aquarel.la i .. l'espatlles !

8 comentaris:

  1. Aleix, el primero que nos presentas con esa buena frase al margen, es genial! Te quedó, perfecto! (para mi gusto)
    El otro, para mí, excesivamente sobrecargado de palos.

    ResponElimina
  2. no el sabia aquest refrany, sí, molt bo, pel que fa al bosc, sempre cal destacar allò que interessa i ignorar allò que fa nosa, el truquet funciona però tu n'has sortit ben parat, tan la 1a com la 2a són ben notables
    tonets

    ResponElimina
  3. Gràcies, Teresa .Sempre em fan molt content els teus comentaris .
    Joshe Mari, siempre es lo mismo: lo más espontáneo y desinhibido, es lo más bueno . Y no somos desinhibidos ni en la pintura !

    ResponElimina
  4. Bona frase, i bones aquarel-les, Aleix, m'agraden molt les dues. Per els que no hi varen poder anar, tinc que dir, que la teva exposició, em va agradar molt, hi vas exposar un quadres molt macos, la sala també está molt bé, elegant i m oderna, i l'atenció que vas posar al atendre al assistents a l'inauguració, va ser superior. Et felicito, una abraçada!!

    ResponElimina
  5. Aleix, me han gustado mucho el color y los contrastes de estos trabajos.
    Como suele decir la Jordà... endevant!!

    ResponElimina
  6. Lluïs , moltes gràcies per tot plegat !
    Raimundo, es una gran satisfacció que t'agradin els meus treballs Pero en una , hi ha gairebe dos hores de feina , i en l'altra quinze minuts ...i el resultat artístic , invers al temps !

    ResponElimina
  7. Es ben veritat que en l'aquarel-la, a vegades,cuan
    més temps si posa pitjor surten. A mi m'agrada més
    la segona, que trobo més fresca i espontània.
    Bones festes i feliç any nou.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.