dijous, 3 de novembre del 2011

Museu de l'Aigua . Cornellà



..Altra vegada jardins ! .. Més per disciplina que per inspiració he fet aquesta aquarel.la amb verds. Una vegada acabada i amb les llums d'aquell moment , he vist que amb la gran fumaneja i les antigues naus industrials , hi havia més tema ...Com diu l'Antoni Borreguero , "el proper dia serà millor !"

8 comentaris:

  1. Has equilibrat edifici i plantes. També m'agraden les ombres.

    ResponElimina
  2. Molt bé! El que fa que destaqui és la mena de contrallum amb les sombres cap endavant i aquesta ratlla inclinada sol-ombra de l'edifici. Un truc que t'hi queda magnífic.

    ResponElimina
  3. Olvídate Aleix de si habían otros temas en aquél lugar! Este que escogiste, aún aplicando la disciplina de los verdes, te quedó bien. Colores bien y sus contrastes de sombras.
    Me gusta.

    ResponElimina
  4. Aleix, el tema tiene "mucha miga" por la incidencia de la luz y pienso que tendrías que estar muy satisfecho de lo que has hecho.

    ResponElimina
  5. A mí també m'agrada, Aleix, té molta llum i está tot molt ben conjuntat.

    ResponElimina
  6. Doncs sí Aleix, fent verds s'aprèn a fer verds, crec que si segueixes així arribaràs a compondre verds fins amb verd. És broma. L'aquarel·la està molt ben aconseguida
    Abraçades

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots per els vostres comentaris .
    Moltes gràcies Domingo , per els teus grands concells i magnífiques explicacions en els comentaris de la darrera sortida al Palacio Real

    Crec que tindríam que rebre llissons específiques sobre composició de verds i pintura de plantes i arbres !

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.