dijous, 27 d’octubre del 2011

Palacio Real



.. Ting certa "alergia" als verds.. i als jardins ! .. i aixís justifico la meva aquarel.la ! . Crec que els jardins , volen molta perfecció .. o molta simplicitat .. i jo en la mediocritat del mig !

8 comentaris:

  1. Alex tens raó, tot era molt verd i "la casona" tampoc ajuda gaire. M'agrada la part esquerra de l'aquarel·la.

    ResponElimina
  2. Els verds no estan prohibits, sino que el que costa es fer.los diferents, de tota manera deu ni dó com t´ha quedat Alex.

    ResponElimina
  3. Gràcies Teresa i Jordi . Segurament , l'insatisfacció es un alicient per fer la propera aquarel.la millor . Només cal saber allunyar l'insatisfacció del desànim !

    ResponElimina
  4. Pues no gustándote los verdes, no me parece que te haya salido mal. No está sobrecargada, algo que sueles pecar bastante y encuentro que no te has pasado en nada.
    Lo justo y bien!

    ResponElimina
  5. A mi me parece muy atmosférica y conseguida. Me gusta

    ResponElimina
  6. No et vaig veure allà, i debiem estar molt a prop! M'agrada molt com t'ha quedat, encara que s'allunya una mica del teu estil.

    ResponElimina
  7. Amic Aleix: Doncs no em sembla tan malament l'aquarel·la, potser falta una mica de color i més decisió en els verds, d'altra banda em sembla molt correcta. Vaig tenir un bon professor de pintura que deia que "el verd menys verd és el verd" i em va ensenyar a compondre verds sense verd i vaig comprovar que era veritat, si ho proves veuràs la quantitat de verds que pots aconseguir: blaus amb grocs, ocres, sienes, taronges en fi hi ha una varietat de verds molt considerable, i fins i tot prova a aconseguir un verd amb negre i anarillo llimona, veuràs que verd aceitunado tan interessant s'aconsegueix. D'altra banda per enfosquir un verd, a més dels blaus es pot utilitzar el siena torrada i per aclarir el groc, ocre o taronja, per baixar-lo de tó utilitza simplement aigua. No pretenc donar lliçons només pretenc transmetre el que em van ensenyar per si et pot interessar
    Una càlida abraçada

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.