dijous, 4 de maig del 2017

Jardinets de Gràcia

..Creus que estás a punt de pintar amb resultat satisfactori... pro no arriba !! I pensó que una major dedicació seria la solució..
D'acord amb el criteri de l'Enric Rello , la primera aquarel.la que vaig fer, es dispersa , no te un punt a on mirar.. Per aixó , la presento seccionada,  com dos temes diferents  ..
La segona , feta des-de el mateix lloc que la de la setmana pasada , es també d'igual mediocritat !

10 comentaris:

  1. Buen trabajo típico Aleix,..... Me quedo con la de arriba

    ResponElimina
  2. El artista tiene que ser su primer crítico pero ser destructivo consigo mismo, posees un estilo muy personal en el cual tienes que perseverar, me parecen muy correctas.
    Un gran abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. ... Quise decir... Pero no ser destructivo consigo mismo...perdón por el despite

      Elimina
  3. Aleix yo lo unico que veo es que tienen la misma intensidad el color del fondo y el del primer termino, quizas tendrias que darle menos intensidad a los temas del fondo para alejarlos, tambien te diria que en el arco iris hay siete colores diferentes usalos sin miedo tu ya tienes suficiente esperiencia para sacar mas juego, perdona no es una critica sino lo que yo veo que soy quizas el menos indicado para dar consejos, yo tambien los necesito, un abrazo

    ResponElimina
  4. La primera no la conocía y... es la mejor! Para mí.

    ResponElimina
  5. T'enrotles com una persiana.... amb les meravelles que fas,
    pinta... pinta... i pinta !!! que son molt bones.

    ResponElimina
  6. Muy fil a tu estilo has representado muy bien el amplio espacio en la primera y unos toques muy expresivos en las otras dos.

    ResponElimina
  7. Aleix ,no fa gaire tu també vas pintar una aquarel.la diferent del teu estil i la vaig trobar molt bona. Es dificil canviar la manera de pintar, però també s'ha d'anar buscant altres camíns. En quant a les teves , les dues primeres m'agaraden molt, encara que la tercera també esta molt bé.

    ResponElimina
  8. Joan Mª: Immillorable producció. Les tres són molt artístiques i ben resoltes

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.