dijous, 25 de febrer del 2016

Trabajos de Antoni Morell

Passejada per MONTJUÏC 24/02/2016 
   Avui teníem programada una nova visita al Poble Espanyol.
   La zona, per a mi, té altres al·licients ja que, a part dels elements de l'Exposició Internacional de 1929, aprofitats pels JJOO de Barcelona, n'hi han de recreats (Pavelló Alemany de Mies van der Rohe) i de recent creació (conjunt de l'Anella Olímpica).
   Per això he anat a al pavelló fet en 1928 que, un cop acabada l'Exposició, fou desmuntat l'any 1930. La importància arquitectònica de l'obra (moviment BAUHAUS) motivà la seva reconstrucció en 1986. En l'aquarel·la he inclòs dues obres significatives: la modernista Fàbrica Casaramona (avui de la Caixa) i la modernissima Torre de Comunicacions de Collserola. 3en1. He estat acompanyat del guia de l'edifici i a més hem compartit impressions.
    Com tenia temps he anat a la Plaça Europa de l'anella Olímpica. Allí he reflectit tres elements significatius: Torre de Telefònica, Palau Sant Jordi i Estadi Olímpic, 3en1. No l'he pogut acabar i, a casa, hi he donat els tocs finals.




7 comentaris:

  1. Una buena lección de dibujo y de historia. Muy bien
    Abrazos

    ResponElimina
  2. Muy bueno el dibujo, el encuadre y el colorido "super" valiente.

    ResponElimina
  3. Coincido con los comentarios anteriores, fantásticos dibujos que has hecho en poco tiempo, teniendo en cuenta los desplazamientos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tal com he especificat: l'estada a la Plaça Europa de l'anella Olímpica ha estat curta (el temps suficient per reflectit tres elements significatius: Torre de Telefònica, Palau Sant Jordi i Estadi Olímpic). Però malgrat que el cel ocupa el 70% del paper, no l'he pogut acabar i, a casa, hi he donat els tocs finals.
      Gràcies pels teus comentaris

      Elimina
    2. Tal com he especificat: l'estada a la Plaça Europa de l'anella Olímpica ha estat curta (el temps suficient per reflectit tres elements significatius: Torre de Telefònica, Palau Sant Jordi i Estadi Olímpic). Però malgrat que el cel ocupa el 70% del paper, no l'he pogut acabar i, a casa, hi he donat els tocs finals.
      Gràcies pels teus comentaris

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.