dimecres, 10 de febrer del 2016

Otro dia será.............

12 comentaris:

  1. Per mi, el dia que vulguis, i si continues fent'ho així
    de bé...., pot ser cada día i sempre.. !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No he quedat gens satisfet. Més aviat tot el contrari. No aconsegueixo fer-les brillar!
      Una abraçada

      Elimina
  2. Bon treball, també. El carrer del Rec segueix tenint un fort atractiu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es cert l'atractiu del carre del Rec. El problema es estar a l'alçada!
      Gràcies pel teu cpmentari
      Salut, Eduard

      Elimina
  3. El día no era de los acuarelables... por lo que si te hubieras "inventado" unas sombras, este estupendo trabajo hubiera sido aún "más mejor". Total, dentro de unos años nadie se acordará de que aquel día estaba nublado. Aún así está muy bien pintado con dos bigotes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et confeso que vaig triar el tema a la vista de l'aquarel·la que vas fer del carre del Rec la setmana passada. La vaig torvar extraordinaria!. També m'agradat molt la del Dimecres. Felicitats!

      Elimina
    2. Et confeso que vaig triar el tema a la vista de l'aquarel·la que vas fer del carre del Rec la setmana passada. La vaig torvar extraordinaria!. També m'agradat molt la del Dimecres. Felicitats!

      Elimina
  4. Eduard, Has realizado una acuarela normalita. Bien dibujada y flojamente pintada. Hay partes de él que están muy bien, pero falla el conjunto. Como dice el amigo Guineueta, unas sombras añadidas (inventadas), la habrían mejorado. Tú, ya has demostrado sobradamente que sabes pintar un huevo! Lo he visto en otras acuarelas tuyas. Pero creo que en ésta, has querido poner en la misma hoja, demasiadas cosas y eso te ha agarrotado un poco tu libertad y te ha quedado un poco rígida. Cuidado, es lo que pienso y quiero que sepas que no soy el más indicado para aconsejarte. En esta colla hay extraordinarios pintores y te aconsejarían mejor que yo. Me limito a decir lo que pienso. Claro, con la libertad que me diste, después de hablar contigo y conocer tus intenciones. Perdona este rollo, pero creo que deberíamos de ser algo más críticos en esta colla y no decir siempre lo bien que hemos pintado. No me extiendo más. Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps com agraeixo les teves crítiques i estic totalment d'acord amb tu que una major crítica entre nosaltres ens ajudaria a tots plegats a millorar.

      Elimina
  5. Joan Mª: Molt bé Eduard, has aconseguit un bon ambient del tema escollit

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joan. Ja se que aquesta vegada he estat una mica fluixet!! ....però ho seguiré intentant.
      una abraçada

      Elimina
  6. Aquesta sensació de desànim tan pròpia dels artistes és la que ens ajuda a superar-nos. A mi particularment m'agrada, pintat amb molta agilitat, si haguessim de trobar un però, et diria que el tema omple massa la composició, hauria de respirar una mica més

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.