dimecres, 13 de maig del 2015

Carrer Rec Comtal

Avui es pronosticava calor, i amb els amics de la colla hem compartit l'ombra d'aquest arbre, un matí perfecte !!! L'aquarel·la no tan perfecta, però que farem.




11 comentaris:

  1. Carai, Quim! Em sembla que aquest matí hem parlat d'això... i és que cada vegada fas millor aquestes síntesis. Aquest arbre i les fulles t'emmarquen molt bé la perspectiva i li donen volum i profunditat. Magnífic!

    ResponElimina
  2. Sintetica i efectiva. Els tons són adequats, subtils quan convé. Enhorabona Quim!

    ResponElimina
  3. L'arbre, amb cura, aixopluga una merevellosa aquarel.la...
    Et felicito Quim !!!

    ResponElimina
  4. Com sempre, excel·lent nota.
    La aquarel·la te coses bones i altres dubtoses,hi veig una descompensació entre els valors del arbre i els del carrer. La paret de la dreta del arbre en la nota es fosca i en la aquarel·la es clara i això fa que el arbre agafi massa protagonisme. La paret de la dreta també es mes clara a la pintura que en la nota i al ser del mateix valor del cel la llum no queda definida. La copa del arbre en la nota te molt de sentit, les fulles fan com fletxes que apunten en direcció del centre de atenció i al mateix temps li fan fer una forma de fletxa al cel.
    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut Quim,
      les teves reflexions són sàvies i tens tota la raó, ara veig clar les diferències entre el plantejament original (la nota) i el que després plantejo en l'aquarel·la, però com escusa, veig m'arriben massa inputs, canvia la llum, la ment es bloqueja i sembla que només manen les mans i és després en la tranquil·litat de després quan descobreixo els meus errors.

      Els teus comentaris m'ajuden i m'acaben d'aclarir, però és el que hi ha ...
      Moltes gràcies i una abraçada
      quim elVicedo

      Elimina
  5. Ja t'he posat al FB que m'agrada molt. Pot ser te raó l'altre Quim que hi ha poc contrast entre les dues façanes, però en conjunt és molt bona. Felicitats

    ResponElimina
  6. Quimet, una muestra más de tus avances en calidad. Fantásticos!! Dibujo y acuarela de buena composición y... que cada día es más difícil distinguir cual es mejor. Los dos están a gran altura.

    ResponElimina
  7. Te felicito Quim. Ha realizado una bella acuarela con unas aguadas insuperables!!

    ResponElimina
  8. Te felicito Quim. Ha realizado una bella acuarela con unas aguadas insuperables!!

    ResponElimina
  9. Quím,molt bona, aquest barrí t'ha inspirat. Felicitats

    ResponElimina
  10. Muy limpia y muy bien pintada, el árbol del primer término le da mucha profundidad.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.